tirsdag den 9. februar 2010

U - FORSVAR -ligt.

Ikke, at statsministeren ligefrem mangler noget at kaste sig over, men jeg vil alligevel foreslå endnu en opgave. Rigtigt gættet: Forsvaret.
Vi har nu indenfor relativt kort tid været de måbende vidner til interne skandaler med benspænd og mudderkastning af værste slags omkring, først en bog om jægerkorpset og derefter om en mission der skulle have været hemmelig, men som alligevel ikke var det.

Det må koste mange penge, at forsvarets ledelse bruger masser af tid på at rende rundt og "sprætte rygstykkerne op" på hinanden og dolke hinanden i ryggen.

For at sætte det hele lidt yderligere i perspektiv vil jeg lige minde om at der har været skandaler, der har kostet mange, mange millioner. Desværre er de forsvundet fra pressens søgeprojektører forbavsende hurtigt. For der var da ellers masser af guf i dem. Så Deres ydmyge blogger undrer sig.

Hvaffor nogen skandaler er der måske nogen der sidder og tænker (og det er naturligvis også meningen). Jo, senest var der noget med nogle redningshelikoptere der ikke kunne redde og forresten - praktisk talt - heller ikke kunne flyve. Kontrakten var så snedigt skruet sammen, at de heller ikke kunne leveres tilbage. Hvad er der sket i den sag? Og så var der noget med nogle førerløse spionfly, som hverken kunne spionere, eller flyve. De var rigtig dyre! Hvad er der sket i den sag?

For li'som at sætte det hele lidt i perspektiv har der også indenfor erindringens tid været et problem med at få bevilget 8 mill. til forstærkning af de pansrede køretøjer fores unge soldater kører rundt i derude i Afganistan. De blev stoppet af noget bevillingsprocedure bureaukrati!!
Jo, der skal være orden i papirgangen. Så skidt med at der evt. ryger et par soldater på den konto.

Og alt imens har de travlt med at syde med papirklips og det der er værre i Forsvarsministeriet.

Hvad enten De bryder Dem om det eller ej, så er det her altså også Deres bord Hr. statsminister!

2 kommentarer:

 1. Hej Jørn!
  Jeg er bare SÅ enig. Jeg har med stædighed holdt fast i min pascifistiske holdning siden mine gymnasieår i en fjern fortid, og enhver krone til krigsmateriel og andet militært uvæsen er en krone for meget. Men skal man give en krone til noget som helst,så skal det da være til at beskytte de unge mænd,som drager ud i en nytteløs krig, bedst muligt!
  KH bente

  SvarSlet
 2. Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!


  ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
  ♥..♥ ╔══╦══╗╔╦══╗ ♥..♥
  ♥..♥ ╚═╗║╔╗║║║╔╗║ ♥..♥
  ♥..♥ ╔═╝║║║║║║║║║ ♥..♥
  ♥..♥ ║╔═╣║║║║║║║║ ♥..♥
  ♥..♥ ║╚═╣╚╝║║║╚╝║ ♥..♥
  ♥..♥ ╚══╩══╝╚╩══╝ ♥..♥
  ♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


  ----------------------------------
  Welcome to my website : http://9wallpapers.blogspot.com. This is a website where have a lot of beautiful wallpapers . Especially , all free !!!!

  SvarSlet